Gua sha hieronta, kivi hieronta, hieronta kivellä,

Mitä on gua sha-hieronta?

Gua sha hoidossa hoitaja hieroo erityisien kivien ja kampojen avulla ihoasi. Gua sha hoidon tarkoituksena on parantaa verenkiertoa, poistaa kehosta kuona-aineita ja edistää kehon tasapainoa. Gua sha-hieronta voi auttaa rentouttamaan lihaksia, vähentämään tulehdusta, parantamaan ihon kuntoa ja edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kiinnostuitko?

Gua sha-hieronta on perinteinen kiinalainen hoitomenetelmä, jota on käytetty jo tuhansien vuosien ajan. Hoidossa ei käytetä paljon voimaa vaan hoito on lempeästi ja kevyesti kiviä ja kampoja käyttäen.

 

Ritan Joogaamo - Kurikka & Seinäjoki

Tätä palvelua tarjoaa

Katso myös

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta - Anna itsesi rentoutua

Kuumakivihieronta on hoitomuoto, jossa käytetään lämpimiä ja sileitä kiviä rentouttavan hieronnan yhteydessä.  Se on suosittu valinta niille, jotka haluavat hemmotella itseään ja vapauttaa kehon stressistä ja jännityksestä.

kiinalainen lääketiede, akupunktio, kuppaus

Kiinalainen lääketiede - Täydentävät hoidot osana hyvinvointiasi

Kiinalainen lääketiede on tuhansien vuosia vanha perinteinen lääketieteellinen järjestelmä, joka juontaa juurensa Kiinasta. Se perustuu kokonaisvaltaiseen näkemykseen ihmisen terveydestä ja hyvinvoinnista.

FILJE Hyvinvoinninpaikka Hemmottelu hoidot

Akupunktio ja akupunktuuri hyvinvoinnin tukena

Akupunktio on perinteinen kiinalainen lääketieteellinen hoitomuoto, jossa ohuita neuloja asetetaan tarkasti määritettyihin kehon akupunktiopisteisiin.