Hypnoosihoito, vaihtoehtohoidot, täydentävät hoidot

Hypnoosihoidolla apua moneen vaivaan

Kärsitkö jännittämisestä? Haluaisitko lopettaa tupakan polton, mutta et onnistu monien yrityksienkään jälkeen? Onko sinulla uskomuksia, joista olet valmis luopumaan? Tai muita mielen haasteista, joista olet valmis päästämään irti? Tiesitkö, että hypnoosi voi auttaa sinua näissä tilanteissa? Hypnoosin aikana aivojen tapa käsitellä tietoa muuttuu, minkä avulla on mahdollista päästä eroon mm. riippuvuuksista.

Mikä on hypnoosihoito?

Hypnoosihoidossa hoidettava ohjataan rentoutuneeseen ja muuntuneeseen mielentilaan, jossa mieli on avoinna ottamaan vastaan uusia toimintamalleja. Hypnoosi on tietoisuuden tila, joka poikkeaa siitä tilasta missä olemme normaalisti päivän aikana. Olemme hypnoottisessa tilassa juuri ennen nukahtamista ja aamulla juuri heräämisen hetkellä. Hypnoosihoidossa hoitaja ohjaa hoidettavan tähän mielentilaan usein puheen kautta. Hypnoosiin johdattamisen menetelmää kutsutaan induktioksi, mikä voi tapahtua myös fyysisin keinoin esim. heilurilla, liikuttamalla kehoa tai hyödyntämällä ns. ankkureita.

Kiinnostuitko?

Tästä löydät FILJE:n hyvinvoinnin sivulla olevat hypnoosihoitajat. Tutustu palveluihin ja valitse itsellesi sopiva hypnoosihoitaja tueksesi elämän matkallesi.

Hypnoosihoito, hypnoosi, täydentävät hoidot, vaihtoehtohoidot FILJE

Miltä hypnoosi tuntuu?

Hypnoositila on hoidettavalle hyvin miellyttävä ja rentouttava kokemus. Se on ihmiselle luonnollinen mielentila, mitä hoitaja hyödyntää ohjaamalla asiakkaan kokemusta turvallisessa ympäristössä. Ammattitaitoisen ohjaajan avulla voidaan käsitellä tunteita ja kokemuksia, mitkä valvetilassa voivat tuntua pelottavilta tai kielteisiltä.

Tiesitkö tätä hypnoosihoidosta?

Yleisimmät syyt hakeutua hypnoosihoitoon voivat olla erilaiset pelkotilat esim. ahtaaseen paikkaan, esiintymiseen tai vaikka käärmeisiin liittyen. Hypnoosista voi olla apua myös esimerkiksi lievään masennukseen, krooniseen kipuun tai ärtyneen suolen oireyhtymään. Painon hallinnassa tai erilaisten riippuvuuksien hoidossa ovat monet kokeneet onnistumisia.

Täydentävät hoidot, vaihtoehtohoidot, hypnoosi.

Katso myös

Astrologia Astrologinen syntymäkartta FILJE hyvinvoinnin palvelut

Astrologia -Mikä on astrologinen syntymäkartta

Astrologisen syntymäkartan kautta voidaan tulkinta mm. ihmisen persoonallisuudesta kuten vahvuuksia ja heikkouksia, elämän vaiheita.

Kehoterapia, tre, eft-tapping, eft-taputtelu

Kehoterapia - Miksi ottaa täydentävät hoidot osaksi hyvinvointia?

Keho ja mieli on vahvasti yhteydessä toisiinsa. Elämän aikana varastoimme kehoomme monia erilaisia tunteita ja elämän kokemuksiamme.

FILJE hyvinvoinnin paikka terapiaan tai yksilövalmennukseen

Miksi mennä terapiaan tai yksilövalmennuksen?

Koemme kaikki elämässämme myös haastavia hetkiä. Olemme saattaneet oppia käyttäytymismalleja, joita tarvitsimme ennen, mutta emme enää.