Hyvinvoinnin ammattilainen - Liity mukaan hyvinvoinnin yhteisöön

Tule mukaan ja saat yrityksesi näköisen hakukoneoptimoidun sivun FILJE:n hyvinvoinnin sivustolle. Omalla sivulla pääset esittelemään yritystäsi ja palveluitasi. Sivustolla sinun on mahdollista tulla paremmin esille palveluidesi kanssa. Hyvinvoinnin ammattilainen tule mukaan luomaan hyvinvoinnin yhteisöä.

Filjen jäsenyys

OMA SIVU
LÖYDY
OSA YHTEISÖÄ
HELPPOA SINULLE

Hyvinvoinnin alan yrittäjä lähde mukaan!

Täytä vain lomake! Lähetämme sinulle ohjeet FILJE:n hyvinvoinnin yhteisöön liittymisestä. Löydät sähköpostista linkit oppaaseen ja oman sivun rakentamiseen.

Asiakaspalaute

Ihanan yksinkertaistettu tapa luoda omat sivut. Ohjeet oli selkeät ja sai tehtyä koko homman yhdeltä istumalta. Ei vaadi itseltä kovin paljoa aikaa kun toimii ohjeiden mukaan, verrattuna miten kauan menisi, jos alkaisi itse tekemään omia nettisivuja.

-Hyvinvointialan yrittäjä

Tuo palvelusi esille - Ole osana hyvinvoinnin yhteisöä

FILJE on hyvinvoinnin paikka, josta hyvinvoinnista kiinnostuneet löytävät palvelusi osana sivustoamme. Rakennamme sivusi valmiiksi ja siksi se on sinulle helppoa ja nopeaa. Ei enää huolia eikä pulmia - sinun ei tarvitse käyttää aikaasi sivuston tekniseen rakentamiseen eikä optimointiin. Pidämme huolen sivuston toimivuudesta ja löydettävyydestä, eikä sinun tarvitse huolehtia sivun päivittämisestä. Me teemme senkin puolestasi. Pääset mukaan FILJE:n hyvinvoinnin yhteisöön todella edullisella kuukausimaksulla. 

Kuukausimaksulla saat ammattimaisen oman sivun, jossa pääset kertomaan palveluistasi sekä olet löydettävissä osana FILJE:n hyvinvoinnin sivustoa. Nostamme satunnaisesti hyvinvoinnin ammattilaisia ja palveluita sosiaalisen median kanavillamme sekä sähköpostilistallamme.

Vain 25€/kk (alv 0%)

Näin tulet mukaan

TÄYTÄ LOMAKE

Täytä sivulla olevan lomakkeen tiedot.

LUE OPAS

Saat sähköpostin, jossa on pääsy oppaaseen sekä oman sivun tietojen antamiseen.

TÄYTÄ TIEDOT SIVUN RAKENTAMISEEN

Täytä sähköpostissa olevan oman sivun rakentamisen tarkoitetun lomakkeen tiedot. Lähetä tiedot.

ALLEKIRJOITA SOPIMUS

Lähetämme sinulle muutaman päivän sisällä sähköpostilla pääsyn allekirjoittamaan sopimuksen Aatos nimisen palvelun kautta.

Tuo hyvinvoinnin palvelusi esille

Valitse sivuteemasi kolmesta erilaisesta sivuvaihtoehdosta, sommittele kanssamme palvelusi sivuteeman mukaiseksi, erotu muista itse valituilla kuvillasi sekä omilla kirjoittamillasi teksteillä. Anna meidän rakentaa ja optimoida sivusi loppuun. Laitamme sivusi esille ja olet osana hyvinvoinnin yhteisöä. Haluamme auttaa hyvinvoinnin alan yrittäjiä. FILJE:n sivulle tullessasi sinulla tulee olla Y-tunnus.

FILJE on olemassa, jotta ihmiset löytävät hyvinvoinnin palveluiden pariin sekä löytävät tietoa erilaisista tavoista parantaa hyvinvointiaan. Haluamme ihmisten voivan paremmin. FILJE haluaa nostaa hyvinvoinnin toimialan näkyväksi arvoiselleen paikalle. Hyvinvoinnin ammattilainen tekee tärkeää työtä ja on aika tuoda se näkyväksi.

 

Jatkuvasti kehittyvä Hyvinvoinnin paikka

FILJE hyvinvoinnin yhteisö. Täydentävät hoidot, vaihtoehtohoidot, elämäntaidot, terapia

Emme ole pelkkä tavallinen katalogisivusto - olemme jatkuvasti laajentuva hyvinvoinnin tietopankki, josta asiakkaat voivat tulla inspiroitumaan ja etsimään tietoa hyvinvoinnista sekä hyvinvoinnin palveluista.

Verkossa jaamme sisältöä hyvinvoinnista ja terveydestä. Teemme mm. tietosisältöä erilaisista hoitomuodoista, jotta ihmiset saisivat tietoa erilaisista hyvinvointia tukevista hoidoista ja hyvinvoinnin palveluista. Myös sinä voit olla mukana luomassa sisältöä sivustollemme.

Luomme jatkuvasti kehittyvän sivuston, missä hyvinvoinnin ammattilaiset pääsevät tuomaan omia palveluitaan esille.

Ota meidät seurantaan

Hyvinvoinnin alan yrittäjä lähde mukaan!

Täytä vain lomake! Lähetämme sinulle ohjeet FILJE:n hyvinvoinnin yhteisöön liittymisestä. Löydät sähköpostista linkit oppaaseen ja oman sivun rakentamiseen.

Asiakaspalaute

Ihanan yksinkertaistettu tapa luoda omat sivut. Ohjeet oli selkeät ja sai tehtyä koko homman yhdeltä istumalta. Ei vaadi itseltä kovin paljoa aikaa kun toimii ohjeiden mukaan, verrattuna miten kauan menisi, jos alkaisi itse tekemään omia nettisivuja.

-Hyvinvoinnin alan yrittäjä

Tarvitsetko turvallisen postiosoitteen yrityksellesi?

Osoitevuokraus palvelu, jonka avulla voit turvata oman kotiosoitteesi. Jokaisen yrityksen pitää ilmoittaa osoitetiedot. Jos yrityksellä ei ole toimitiloja, osoitteeksi joudutaan usein laittamaan oma kotiosoite. Yrityslokero haluaa, ettei yhdenkään yrityksen tarvitse laittaa esille omaa kotiosoitettaan. Hyvinvoinnin toimialalla on tärkeää pitää omasta yksityisyydestään kiinni, siksi suosittelemme Yrityslokeron palveluita.

Tutustu hoitohuoneeseen