Jäsenkorjaus, liikerajoitukset, virheasennot

Jäsenkorjaus - taltuta liikerajoitukset ja virheasennot - tuo keho tasapainoon

Jäsenkorjaus on manuaalinen hoitomenetelmä, joka keskittyy kehon tukirakenteiden, kuten luuston, nivelten, lihasten ja sidekudosten, toiminnan tasapainottamiseen ja korjaamiseen. Jäsenkorjaaja pyrkii havaitsemaan kehon virheasentoja ja liikerajoituksia sekä korjaamaan niitä erilaisin manuaalisin tekniikoin. Jäsenkorjauksessa käytetään erilaisia käsillä tehtäviä tekniikoita, kuten pehmytkudoksen käsittelyä, mobilisointia, manipulaatiota ja venytyksiä. Tavoitteena on palauttaa kehon rakenteellinen tasapaino, parantaa liikkuvuutta, lievittää kipua ja edistää kehon luonnollista paranemisprosessia.

Kiinnostuitko?

Hoidon aikana jäsenkorjaaja kiinnittää huomiota kehon eri osien välisten suhteiden tasapainoon ja pyrkii palauttamaan optimaalisen toiminnan. Hoidon vaikutukset voivat tuntua heti hoidon jälkeen tai kehittyä ajan myötä useiden hoitokertojen myötä. Jäsenkorjauksia on erilaisia suuntauksia kuten: Kaustislainen jäsenkorjaus, Klassinen jäsenkorjaus, energeettinen jäsenkorjaus.

 

Valosydämet - Seinäjoki - Kaustislainen jäsenkorjaus

Tätä palvelua tarjoaa

Katso myös

homeopatia. sairauksien luontainen hoito.

Homeopatia - Miten tukea terveyttä ja hyvinvointia homeopatialla?

Käytännössä homeopatiaa voidaan käyttää moniin terveysongelmiin, kuten flunssa, allergiat, ihottumat, ruoansulatusvaivat, migreeni, unettomuus ja stressi.

meditaatio filje hyvinvoinnin paikka

Meditaatio osana elämää - ohjatut meditaatioharjoitukset

Meditaatio on tietoista ja keskittynyttä mielen harjoittamista, joka pyrkii saavuttamaan rauhallisen ja tietoisen tilan.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja vaihtoehtohoidot

Eteeriset öljyt hyvinvoinnin tukena - Aromaterapia & aromahieronta

Aromaterapia perustuu siihen, että tietyillä kasviöljyillä on terapeuttisia ominaisuuksia ja ne voivat vaikuttaa kehon ja mielen tasapainoon.