Kehon ja mielen hoitokeskus/ BodyMind Center

Kokonaisvaltaisen psykofyysisen terapian hoito- ja kuntoutuskeskus Kehon ja mielen hoitokeskus Body Mind Center on 2012 perustettu hoitoalan yritys Ähtärissä. Yrityksemme toimintaperiaatteena on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman kokonaisvaltaista hoitoa. Hoitometodimme eivät keskity yksinomaan fyysisen toimintakyvyn parantamiseen ja ylläpitoon, vaan näemme ihmisen kokonaisuutena. Näin ollen myös tarjoamamme terapia- ja hoitomuodot on toteutettu ja suunniteltu siten, että ne eheyttävät kehoa & mieltä. Tarjoamamme hoidot soveltuvat pääasiassa kaikille ”vauvasta vaariin”.

Akupunktio / Kiinalainen lääketiede

Perinteinen kiinalainen lääketiede (PKL) on vanha yleislääketiede, jolla on hoidettu kaikkia sairauksia ja vaivoja, niin akuutteja kuin kroonisia. Nykyaikana on kuitenkin hyödyllistä tarkastella sitä myös länsimaisen lääketieteen rinnalla: kummallakin on omat vahvuutensa, jotka täydentävät toisiaan ja nimenomaan potilaan hyväksi, kuten maailmalla, myös länsimaissa enenevästi havaitaan.

Varaa aika: kimmop68@gmail.com

Osteopatia

Osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitomenetelmä, joka kehitettiin 1800- luvun puolivälin jälkeen Amerikassa. Ortopedinen osteopatia on osteopatian yksi erikoishaara.

Varaa aika: kimmop68@gmail.com

Ratkaisukeskeinen Psykoterapia

On terapiasuuntaus, jossa pääpaino on ongelmien ratkaisussa, ei ongelmissa ja niiden syiden etsimisessä. Nimensä mukaisesti tapaamisissa pyritään ratkaisemaan kulloinkin tavoitteeksi asetetut päämäärät mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti. Ratkaisujen avaimet ovat asiakkailla; jokainen ihminen kantaa mukanaan myös oman muutoksensa avainta.

Varaa aika: kimmop68@gmail.com

Hypnoosi ja psyykkinen valmennus

Hypnoosi on tietoisuuden tila / tajunnan tila / vireystila / mielentila, joka on ihmiselle ominainen. Tämä tila on mielen rentoutumista, joka kokijan ominaisuuksista johtuen vaihtelee eri asteisena kevyen pinnallisesta syvään kokonaisvaltaiseen olotilaan. Hypnoositila voidaan aikaansaada eri menetelmiä käyttäen.

Varaa aika: kimmop68@gmail.com

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelut Ähtärissä

Akupunktio/ Kiinalainen lääketiede
Osteopatia
Ratkaisukeskeinen Psykoterapia
Hypnoosi ja psyykkinen valmennus

Ajankohtaista

Tulossa
Mini hoitolomat

Hotelli Mesikämmenessä keväällä 2023 alkaen.

Osta helposti
Vagushermo luento ja harjoitukset

Vagus hermo luento ja harjoitukset. Tilaa itsellesi tai ryhmälle luento ja harjoittelutunti.

Lisätietoja: Kimmo Peltola 040 0015622.

Seuraa

Yhteystiedot

Kehon ja mielen hoitohokeskus, vaihtoehtohoidot, Ähtäri

Kehon ja mielen hoitokeskus/ Bodymind center,

Hotelli Mesikämmen, Karhunkierros 149, 63700 Ähtäri.

Kimmo Peltola: puh. 0400-015622, www.mielikeho.net, kimmop68@gmail.com