kiinalainen lääketiede, akupunktio, kuppaus

Kiinalainen lääketiede - Täydentävät hoidot osana hyvinvointiasi

Kiinalainen lääketiede on tuhansien vuosia vanha perinteinen lääketieteellinen järjestelmä, joka juontaa juurensa Kiinasta. Se perustuu kokonaisvaltaiseen näkemykseen ihmisen terveydestä ja hyvinvoinnista. Kiinalaisessa lääketieteessä korostetaan energian, eli qi:n virtausta kehon kanavissa, joita kutsutaan meridiaaneiksi. Terveysongelmat ja sairaudet nähdään epätasapainona tai tukoksina energian virtauksessa.

Kiinnostuitko?

Tärkeimmät kiinalaisen lääketieteen hoitomenetelmät ovat akupunktio, jossa ohuita neuloja asetetaan tiettyihin kehon pisteisiin energian tasapainon palauttamiseksi, ja kasviperäisten lääkevalmisteiden käyttö. Lisäksi käytetään ruokavalion säätelyä, liikunnan harjoittamista (kuten qigong ja taiji) ja manuaalista terapiaa (kuten tuina-hierontaa).

 

Kehon ja mielen hoitokeskus - Seinäjoki & Ähtäri

Tätä palvelua tarjoaa

Katso myös

Rentoutushoidot, stressihoito, intialainen päähieronta, acces bars, brain relief

Stressaako? Rentoutushoidot stressin tukena

Rentoutushoidot ovat suosittuja tapoja vähentää stressiä, rentoutua ja hemmotella itseään. Nämä hoidot tarjoavat paitsi fyysistä rentoutumista myös mielen rauhoittumista ja tasapainottamista

Kraniosakraaliterapia hermoston rauhoittaminen. yliviritystila

Kraniosakraaliterapia - korjaa kehon epätasapainoa

Kraniosakraaliterapia perustuu ajatukseen, että kehon kudoksissa on oma rytminsä ja energiaansa, joka voi olla epätasapainossa erilaisten fyysisten tai emotionaalisten stressitekijöiden seurauksena.

FILJE, Kehon hyvinvointi. Kehoterapia, osteopatia, kiropraktikko, jäsenkorjaus, jooga, ravintsemus

Jooga - Joogatunnit keholle ja mielelle.

Jooga yhdistää kehon, mielen ja hengityksen tasapainottamisen tavoitteenaan saavuttaa kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sisäinen rauha. Jooga koostuu erilaisista fyysisistä harjoituksista, joita kutsutaan asanoiksi, sekä hengitys- ja meditaatioharjoituksista.