Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta - Anna itsesi rentoutua

Kuumakivihieronta on hoitomuoto, jossa käytetään lämpimiä ja sileitä kiviä rentouttavan hieronnan yhteydessä. Se on suosittu valinta niille, jotka haluavat hemmotella itseään ja vapauttaa kehon stressistä ja jännityksestä. Hoito perustuu kivien lämpöön ja hierontaliikkeisiin, jotka auttavat rentouttamaan kehoa ja mieltä.

Kiinnostuitko?

Kuumakivihieronta tarjoaa monia hyötyjä, kuten syvän rentoutuksen, lihasten lämpenemisen ja jännityksen laukeamisen. Lämpimät kivet edistävät verenkiertoa, lievittävät lihasjännitystä ja auttavat poistamaan stressiä ja kehon kireyttä. Hoito voi myös auttaa lievittämään kipua, parantamaan unen laatua ja edistämään kehon energiavirtaa.

 

Ritan Joogaamo - Seinäjoki & Kurikka

AstroAmetisti - Seinäjoki

Tätä palvelua tarjoaa

Katso myös

Rentoutushoidot, stressihoito, intialainen päähieronta, acces bars, brain relief

Stressaako? Rentoutushoidot stressin tukena

Rentoutushoidot ovat suosittuja tapoja vähentää stressiä, rentoutua ja hemmotella itseään. Nämä hoidot tarjoavat paitsi fyysistä rentoutumista myös mielen rauhoittumista ja tasapainottamista

FILJE, Kehon hyvinvointi. Kehoterapia, osteopatia, kiropraktikko, jäsenkorjaus, jooga, ravintsemus

Jooga - Joogatunnit keholle ja mielelle.

Jooga yhdistää kehon, mielen ja hengityksen tasapainottamisen tavoitteenaan saavuttaa kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sisäinen rauha. Jooga koostuu erilaisista fyysisistä harjoituksista, joita kutsutaan asanoiksi, sekä hengitys- ja meditaatioharjoituksista.

homeopatia. sairauksien luontainen hoito.

Homeopatia - Miten tukea terveyttä ja hyvinvointia homeopatialla?

Käytännössä homeopatiaa voidaan käyttää moniin terveysongelmiin, kuten flunssa, allergiat, ihottumat, ruoansulatusvaivat, migreeni, unettomuus ja stressi.