MIJAMA

Mijama™ Energia & Yhteys auttaa, tukee ja valmentaa yksilöitä energiahoitojen, tietoisuusvalmennuksen ja hypnoterapian kautta.

Kvanttihypnoosi MIJAMA FILJE Hyvinvoinnipaikka

Kvanttihypnoosi 3,5h

Rentoutuneessa ja turvallisessa tilassa voit antautua sisäisen viisautesi äärelle ratkaistaksesi tai ymmärtääksesi elämässäsi vaikuttavia kokemuksia. Tietoisuutesi/Sisäinen viisautesi räätälöi sessiosi sellaiseksi, mikä palvelee sinua juuri siinä hetkessä kaikista eniten.

Intuitiivinen konsultaatio 1,5h

Mijama auttaa sinua näkemään ja kuulemaan oman tietoisuutesi viestinnän kirkkaammin. Tuen sinua rehellisemmäksi ja totuudellisemmaksi tulemiseen itsellesi, sillä välillä on haastavaa ja hankalaa nähdä omien rajoittuneiden uskomusmalliensa läpi. Annan sinulle laajemman perspektiivin tilanteeseesi, jossa koet olevasi jumissa juuri nyt. Kanavoin rakkausälyllisen korkeamman tietoisuuden ymmärrystä energeettisesti tasapainoisemman elämän luomisesta ja sen saavuttamisesta.

Intuitiivinen konsultaatio tietoisuus ja tasapaino MIJAMA
Energiahoito Seinäjoki ja Tampere

Intuitiivinen energiahoito 1,5h

​Energiasi on viisas ja kertoo selkeästi mitä haluaisi muutettavan tai mihin pitäisi keskittyä enemmän. Tietoisuusvalmennusta sisältävä energeettinen hoito voi auttaa henkilöä tunnistamaan oman elämänsä risteyskohdat ja sen mihin tällä hetkellä on menossa ja miten saavuttaa mahdolliset tavoitteesi. Hoidon tarkoitus on tuoda sinut lähemmäksi näkemään seuraavat suuntaviivat ja tavoitteesi sen hetkisessä elämässäsi.

AuraTransformaatio 3h

AuraTransformaatio™-hoito on kerran elämässä tehtävä hoito. Hoidon tarkoitus on olla pysyvä ja kokonaisvaltainen tietoisuuden laajentuminen ja muutos, joka aktivoi uuden aikakauden energian virtaamista kehossasi. Lyhyesti sanottuna sen on tarkoitus antaa pysyvän, tietoisuutta laajentavan muutoksen, vahvistaen yhteyttä karisman, ajattelun, intuition ja fyysisen toiminnan välillä.

Auratransformaatio auran puhdistus MIJAMA
Intuitiivinen hypnoterapiamatka MIJAMA

Intuitiivinen Hypnoterapia 2h

Hypnoterapiamatka on rentouttava, voimaannuttava ja vahvistava kliinisen hypnoterapian menetelmillä toteutettava hoitomuoto. Hypnoterapiasta voi olla sinulle apua, kun haet tukea esim. stressinpurkuun, itsetunnon, mielenrauhan, suorituskyvyn vahvistamiseen, iho- ja suolisto-ongelmien poistamiseen, raskaaksi tulemiseen, painonhallintaan ja syömishäiriöihin, leikkaukseen valmistautumiseen, sairastumisen pelkoon, traumaattisten kokemusten, addiktioiden, pelkojen, fobioiden, ahdistuneisuuden, paniikkihäiriöiden ja unettomuuden purkamiseen.

Mijama palveluita

Kvanttihypnoosi MIJAMA FILJE Hyvinvoinnipaikka
Kvanttihypnoosi
Intuitiivinen konsultaatio tietoisuus ja tasapaino MIJAMA
Intuitiivinen konsultaatio
Energiahoito Seinäjoki ja Tampere
Intuitiivinen energiahoito
Auratransformaatio auran puhdistus MIJAMA
AuraTransformaatio
Intuitiivinen hypnoterapiamatka MIJAMA
Intuitiivinen Hypnoterapiasessio

Asiakaspalautteita

Kvanttihypnoosi MIJAMA FILJE Hyvinvoinnipaikka
Kvanttihypnoosi

"Kävin ensimmäisessä kvanttihypnoosissani kuukausi sitten, ihan vain uteliaisuuttani. Esiin tulikin yllättäen entisten elämien unohduksissa olleita traumoja, joita on nyt päässyt tietoisesti työstämään. Vasta jälkikäteen ymmärsin, että noiden asioiden täytyi tulla esiin juuri nyt, jotta pääsee omalla tiellään eteenpäin... Sydämellinen kiitos Mirikalle ja vahva suositus Kvanttihypnoosille!"

 

-Kaisu

Intuitiivinen konsultaatio tietoisuus ja tasapaino MIJAMA
Intuitiivinen konsultaatio

"Kokemukseni jälkeen kysyin tietoisuudeltani, kehen otan yhteyttä nyt, jotta saan kiinni käsityskyvyssäni siitä mitä tapahtui... Ja tietoisuus vastasi, että ota yhteyttä Mirikaan."

- Päivi

Intuitiivinen hypnoterapiamatka MIJAMA
Intuitiivinen Hypnoterapiamatka

"Mirika on läsnäoleva ja taitava hypnoterapeutti. Koin jokaisella tapaamiskerralla oloni turvalliseksi ja kohdatuksi tilanteessani. Hän osaa kuunnella erittäin läsnäolevasti ilman tuomintaa ja on todella hyvä siinä mitä tekee. "

- Marja

Seuraa

Yhteystiedot

MIJAMA Tampere ja Seinäjoki

Yhteydenotot:

Mirika Laurila

mijama.fi/yhteydenottolomake-mijama

Teksti- tai ääniviestillä +358 (0)41 4331089

Mijama toimipiste: Pohtola, Tampere (hoitopäiväkäynnit muualla Suomessa)