homeopatia. sairauksien luontainen hoito.

Homeopatia - Miten tukea terveyttä ja hyvinvointia homeopatialla?

Homeopaatti pyrkii valitsemaan hoidettavalle yksilölle yksilöllisesti sopivan homeopaattisen lääkkeen. Tämä tehdään perusteellisen haastattelun ja yksilön oireiden, terveyshistorian, persoonallisuuden ja elämäntapojen perusteella. Homeopaattisen lääkkeen valinta perustuu myös samankaltaisuuden periaatteeseen, jossa uskotaan, että aine, joka aiheuttaa terveellä ihmisellä samankaltaisia oireita kuin potilaalla, voi auttaa kehoa käynnistämään parantumisprosessin.

Kiinnostuitko?

Käytännössä homeopatiaa voidaan käyttää moniin terveysongelmiin, kuten flunssa, allergiat, ihottumat, ruoansulatusvaivat, migreeni, unettomuus ja stressi.

Tätä palvelua tarjoaa

Katso myös

Akupunktio ja akupunktuuri

Akupunktio ja akupunktuuri hyvinvoinnin tukena

Akupunktio on perinteinen kiinalainen lääketieteellinen hoitomuoto, jossa ohuita neuloja asetetaan tarkasti määritettyihin kehon akupunktiopisteisiin.

Astrologia Astrologinen syntymäkartta FILJE hyvinvoinnin palvelut

Astrologia -Mikä on astrologinen syntymäkartta

Astrologisen syntymäkartan kautta voidaan tulkinta mm. ihmisen persoonallisuudesta kuten vahvuuksia ja heikkouksia, elämän vaiheita.

meditaatio filje hyvinvoinnin paikka

Meditaatio osana elämää - ohjatut meditaatioharjoitukset

Meditaatio on tietoista ja keskittynyttä mielen harjoittamista, joka pyrkii saavuttamaan rauhallisen ja tietoisen tilan.