Natural Balance SJK | Kraniosakraaliterapia

Natural Balance toimii pääasiassa Seinäjoella ja tavoitteena on auttaa asiakkaita saavuttamaan hyvä ja luonnollinen tasapainoinen olemisen tila. Kraniosakraaliterapiassa käytetään erilaisia kevyitä otteita ja menetelmiä, jolloin sinulla voi hengitys tasaantuu, stressitasot laskeva, lihakset rentoutuvat, kivut väistyvät ja mieli rauhoittuu. Olotila on ihana ja siksi käsittely on erittäin tykätty.

Kraniosakraaliterapia on kokeilemisen arvoinen

Kraniosakraaliterapia on erittäin hellävarainen ja kokonaisvaltainen manuaalinen hoitomuoto. Terapia perustuu kraniosakraalijärjestelmään, johon kuuluvat aivot, selkäydin ja näitä suojaavat kalvot sekä aivo-selkäydinneste. Kehon kalvojen kautta mukana käsittelyssä ovat myös luut. Aivo-selkäydinnesteen liikkuminen ja kiertäminen kehossa saa aikaan kraniosakraalirytmin, minkä tuntee kehossa, kuten esim. hengityksen rytmin tai sydämen sykkeen.

Kraniosakraalirytmiä tunnustellaan kevyin ottein, noin viiden gramman painolla, jolloin löydetään jännitykset, fyysiset sekä psyykkiset kolhut sekä traumat. Keskushermoston toiminta paranee, kun kraniosakraalijärjestelmää tasapainotetaan, ja vaikutus yltää sisäelimiin, kudoksiin ja soluihin.

Kraniosakraaliterapia Seinäjoki

Monet ovat hakeneet kraniosakraaliterapiasta apua stressiin, unettomuuteen, oppimisvaikeuksiin, keskittymiseen, kehon erilaisiin kiputiloihin ja kireyksiin, päänsärkyyn, jännitykseen, pelkoihin, raskausajan vaivoihin, onnettomuuksien ja leikkauksien jälkitiloihin.

Kraniosakraaliterapiassa hoidettavan ja hoitajan välille syntyy erityinen yhteys, hiljainen syvä luottamuksen tila, Hoidettava pääsee oman sisäisen viisauden lähteille ja se tekeekin hoitokokemuksesta yksilöllisen.

Kraniosakraaliterapiassa hoidettavan itseparantavat mekanismit aktivoituvat ja hoito vaikuttaakin noin kahden viikon ajan käsittelyn jälkeen.

Kraniosakraaliterapia Seinäjoki, Natural Balance

Kraniosakraaliterapiaa Seinäjoella jo vuodesta 2005

Tervetuloa tutustumaan minuun, kraniosakraaliterapiaan sekä asiakkaiden kokemuksiin. Voit kysyä minulta myös resonanssitippoja sekä Limbic Art:sta.

Päivityksiä tarjoamista palveluistani

Facebookissa pääset lukemaan mm. asiakkaiden arvioita kraniosakraaliterapiasta, tervetuloa!

Kraniosakraaliterapia, seinäjoki.

Asiakkaani ovat sanoneet

Kraniosakraaliterapia asiakaskokemuksia
Asiakaspalaute

""Hoito oli rentouttavaa, rauhoittavaa ja unettavaa. -tyttö 12v.

12-vuotiaan tytön äiti: "Lasta vaivanneet erilaiset pelkotilat vähenivät jo ensimmäisen kerran jälkeen ja loppuivat lopulta kokonaan. Hieronta selvästi sai lapsen rentoutumaan ja päästämään irti huolistaan."."

Asiakaspalaute

"Niskan ja kaulan jännitteet ovat kulkeneet mukanani jo vuosia ja nyt ensimmäisen kerran Tiinan kautta jäin miettimään miten paljon syntymähetkellä kaulan ympärille kiertynyt napanuora on saattanut vaikuttaa koko elämän läpi kulkeneisiin kaulan ja niskan haasteisiin. Kilpirauhasvaivat, puheäänen kiristyminen hankalissa tai epämukavissa tilanteissa, niskan ja kaulan kireystilat, kuulon herkistyminen, nuorempana vaivanneet tulehdustilat kurkun alueella yms. Hoidon jälkeen olotila oli tyyni ja seesteinen. Moni asia tuntui asettuneen paikoilleen. Kotimatkalla huomasin tarvetta hyräilylle, vaikka en sitä normaalisti harrasta. Arvelin, että hyräilyn tarve viimeisteli vielä kraniosakraalihoidon vaikutuksia kehossani ja vapautti lisää kaulan alueen jännitettä. Tulevien päivien aikana seesteinen olotila jatkui. Tuntui kuin ympäröivien ihmisten tunnetilat tai maailman syke eivät olisi päässeet vaikuttamaan niin voimakkaasti kuin yleensä. Ajatukset olivat selkeitä ja rauhallisia. Työssäni koin olevani tavallista herkempi aistimaan kohtaamisten sanatonta viestintää. Kraniosakraalihoito on varmasti löytänyt tiensä elämääni hyvästä syystä."

Asiakaspalaute

"Olen käynyt Tiinan kraniosakraalihoidossa vuosia rentouttamassa ja huojentamassa sekä kehoa että mieltä. Kranio on auttanut minua erilaisten jumien ja kipujen kanssa sekä vapautumaan erilaisista kehon tunnekuormista. Tiina auttaa kehon kuormituksista vapautumista juuri sen verran, mihin hoidettava on valmis menemään."

Seuraa

Yhteystiedot

Kraniosakraaliterapia Seinäjoki

Natural Balance SJK

Björkheimin Puistotie 6, 60200 Seinäjoki

naturalbalancesjk@gmail.com