Shiatsu hieronta. Täydentävät hoitomuodot

Shiatsu - Vapauta kehosi energiavirtaukset

Shiatsu on perinteinen japanilainen hierontamenetelmä, joka perustuu sormien ja kämmenten paineluun erityisillä shiatsu-tyynyillä tai -alustoilla. Shiatsu-hoidossa käsitellään kehon erityisiä pisteitä ja meridiaaneja, jotka liittyvät energiavirtauksiin ja kehon sisäiseen tasapainoon. Shiatsu-hoidon tavoitteena on edistää kehon luonnollista parantumis- ja tasapainottumiskykyä. Hoidon avulla pyritään vapauttamaan energiakanavia ja parantamaan verenkiertoa, mikä voi auttaa lievittämään erilaisia ​​oireita ja edistämään yleistä hyvinvointia.

Kiinnostuitko?

Shiatsu-hoitoa pidetään usein rentouttavana ja stressiä lievittävänä, mutta sillä voi olla myös muita terveyshyötyjä. Shiatsu voi auttaa esimerkiksi kivunlievitykseen, unen parantamiseen, lihaskireyksien helpottamiseen ja erilaisten terveysongelmien tukemiseen.

 

Tätä hoitoa tarjoaa:

Annukka Koivuranta - Seinäjoki

Tätä palvelua tarjoaa

Katso myös

Vyöhyketerapia, Täydentävät hoitomuodot

Vyöhyketerapia - Lempeä täydentävä hoitomuoto

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, joka perustuu ajatukseen siitä, että kehon eri osilla, erityisesti jaloilla, käsillä ja korvissa, on heijastealueita tai vyöhykkeitä, jotka ovat yhteydessä muihin kehon osiin ja elimiin.

Tietoa hyvinvoinnista ja terveydestä.

Hengitysharjoitukset osana hyvinvointia

Hengitysharjoitukset ovat menetelmä, jossa tietoisesti keskitytään hengityksen hallintaan ja säännölliseen hengityksen rytmiin. Näiden harjoitusten säännöllinen toteuttaminen voi tuoda monia hyötyjä fyysiselle, emotionaaliselle ja henkiselle hyvinvoinnille.

FILJE Hyvinvoinninpaikka Hemmottelu hoidot

Äänimaljarentoutus - rentouta kehosi ja mielesi

Äänimaljarentoutus on rentouttava hoitomenetelmä, joka käyttää erilaisia äänimaljoja ja äänenvärähtelyjä edistämään kehon ja mielen rentoutumista, tasapainoa ja hyvinvointia