Voimavarakeskeinen työnohjaus, pienyrittäjä, yrittäjä, yksinyrittäjä,

Työnohjaus - Työhyvinvointi yrittäjille, työntekijöille ja työyhteisöihin

Työnohjaus on tehokas työskentelymuoto, joka tapahtuu kokeneen ja koulutetun työnohjaajan kanssa. Se tarjoaa mahdollisuuden yrittäjille, työntekijöille ja työyhteisöille tutkia, arvioida, kehittää ja keskustella työhön liittyvistä asioista. Jokainen työnohjausprosessi on yksilöllinen ja räätälöidään osallistujan tarpeiden mukaan. Tapaaminen on luottamuksellinen ja työnohjaus muodostuu yleensä useammasta tapaamisesta. Ne voivat olla joko yksilö- tai ryhmätapaamisia.

Kiinnostuitko?

Työnohjaus sopii henkilöille, jotka haluavat kehittyä työssään. Työnohjaaja ei anna valmiita vastauksia ongelmiin vain ohjaa löytämään vastauksia itsestä tai ryhmän sisällä. Työnohjaaja on kuin peili, jonka kanssa pääset reflektoimaan itseäsi ja toimintatapojasi.

 

Kaikua - Voimavarakeskeinen työnohjaus - Seinäjoki & työpaikallasi

Tätä palvelua tarjoaa

Katso myös

FILJE Hyvinvoinninpaikka Mielenhyvinvointi

Miksi mennä terapiaan tai yksilövalmennuksen?

Koemme kaikki elämässämme myös haastavia hetkiä. Olemme saattaneet oppia käyttäytymismalleja, joita tarvitsimme ennen, mutta emme enää.

Rentoutushoidot, stressihoito, intialainen päähieronta, acces bars, brain relief

Stressaako? Rentoutushoidot stressin tukena

Rentoutushoidot ovat suosittuja tapoja vähentää stressiä, rentoutua ja hemmotella itseään. Nämä hoidot tarjoavat paitsi fyysistä rentoutumista myös mielen rauhoittumista ja tasapainottamista.

Tietoa hyvinvoinnista ja terveydestä.

Hengitysharjoitukset osana hyvinvointia

Hengitysharjoitukset ovat menetelmä, jossa tietoisesti keskitytään hengityksen hallintaan ja säännölliseen hengityksen rytmiin. Näiden harjoitusten säännöllinen toteuttaminen voi tuoda monia hyötyjä hyvinvoinnille.