Valosydämet - Energiapuhdistus, energiahoito & Kaustislainen jäsenkorjaus | Seinäjoki & Etänä

Onko sinulla selittämättömiä kiputiloja, väsymystä, univaikeuksia, stressiä. Tuntuuko, että elämän monella osa-alueilla on vaikeuksia, epäonnea. Tapahtuuko kotona selittämättömiä asioita kuten tavaroiden siirtymistä?

Valosydämet tarjoaa apua erilaisiin kehon fyysisiin ja henkisiin häiriötiloihin ja myös kodin energioiden häiriötiloihin energiapuhdistuksilla ja intuitiivisella energiahoidolla, joka pureutuu lempeästi ja lujasti valolla ja rakkaudella ongelmakohtiin.

Kehon kiputiloihin, jännitysten ja virheasentojen purkamiseen saa apua pehmeästä ja turvallisesta kaustislaisesta jäsenkorjauksesta.

Energiapuhdistus ja energiahoito voidaan toteuttaa Seinäjoella tai etähoitona. Kaustislainen jäsenkorjaus tehdään Seinäjoella.

Energiapuhdistus energioihin.

Energiapuhdistukset

Valo 25 € Energiapuhdistuksessa katson Ihmisen ja hänen kotinsa energioita, Poistan energiahäiriöt ja kuntoutan ihmiset. Tuen kodin energioita, suojaan ja siunaan sen. Poistelen haitallisen vesisuoni- ja maasäteilyn, jotka voivat aiheuttavat kodissa pidemmän päälle sairauksia.

Sydän 45 € Valo energiapuhdistuksen lisäksi avaan ja puhdistan ja tasapainotan asiakkaan chakrat eli energiakeskukset ja pyrin purkamaan ja hoitamaan mahdollisia sairauksia.

Kristalli 65 € Valo ja Sydän energiapuhdistusten lisäksi puhdistan menneitä elämiä ja sukulinjoja kaikesta mahdollisista häiriöistä, jotka vaikuttaa tähän elämään.

Hinnat sisältävät alv 24 %

Intuitiivinen energiahoito Seinäjoki

Intuitiivinen energiahoito

Lempeä, mutta voimakas hoito ihmisen eri kerroksiin, hoito tehdään yksilöllisesti ihmisen energioita kuunnellen mitä kukin tarvitsee. Minun kanssa hoitoa tekemässä on ihanat enkelit. Hoidosta voit saada apua mm. traumojen, pelkojen, tunnelukkojen, sisäisen lapsen parannuksessa, kehon kiputilojen ja chakrojen eli energiakeskusten hoidossa.

65 €/tunti sis alv. 24 %

Kaustislainen jäsenkorjaus Seinäjoki

Kaustislainen jäsenkorjaus

Pehmeä ja turvallinen hoito kehon kiputiloihin, jännitysten ja virheasentojen purkamiseen asiakkaan omien liikeratojen avulla tehden.

 

65€/tunti sis. alv. 24%

Kivet ja kristallit. Henkinen hyvinvointi

Kivet ja kristallit

Minulla on myös kiviä ja kristalleja myynnissä kehon kokonaisvaltaiseen hoitoon ja energioiden tasapainottamiseen.

Kysy lisää. Mainostan myynnissä olevia tuotteita myös somekanavissa.

Valosydämet kristalli luennot, Energiapuhdistus luennot

Elämyspaketit

Elämyspaketit mm. tyhy-päivään, polttareille tai synttäreille tai ystävien illan viettoon Seinäjoen alueella ja lähikunnissa.

160 €/ 2 tuntia sis. alv. 24%.

Kivet ja niiden parantavat energiat: Esittelen yleisimpiä kiviä ja niiden hoitavia ominaisuuksia, pieni meditaatiohetki kivien voimien kanssa. Lopuksi mahdollisuus ostaa kiviä itselle.

Energiapuhdistusilta: Esittelen energianpuhdistusta, kokemusten kertomista henkimaailmasta, varvun käytön kokeilemista ja energian puhdistus halukkaille.

Valosydämet palvelut - Seinäjoki & Etänä

Energiapuhdistus energioihin.
Energiapuhdistus
Intuitiivinen energiahoito Seinäjoki
Intuitiivinen energiahoito
Kaustislainen jäsenkorjaus Seinäjoki
Kaustislainen jäsenkorjaus
Kivet ja kristallit. Henkinen hyvinvointi
Kivet & Kristallit
Valosydämet kristalli luennot, Energiapuhdistus luennot
Elämyspaketit
Asiakaspalautteita
Intuitiivinen energiahoito

Kiitos vielä energiahoidosta! Mulla on ollut jotenkin paljon maadoittuneempi olo sen jälkeen. Kivutkin ovat olleet lievempiä! Mutta miksi eniten tässä halusin tulla kiitoksen näin jälkikäteen lausumaan, on se viesti jonka hoidon aikana minulle välitit oman totuuden puhumisesta. En ihan siinä hetkessä tajunnut, mutta tilanne tuotiin minulle eteen myöhemmin. Oon todella kiitollinen siitä että mulla oli ne lausumasi sanat mukanani, se oli tarkoitus ja rohkenin sanoa todella sanoa mitä minun oli sanottava, aidosti sydämestäni, KIITOS SINULLE <3 <3 <3

Energiapuhdistus- ja hoito

Pyysin Terhiltä apua uniin jotka imivät minulta kaiken energian entisen, erittäin rakkaan luokkatoverini kuolemaan liittyen. Toistuvat unet joissa luokkatoverini pyysi apua sekä lohdutusta olivat epätoivoisia ja seuraava päivä meni aina sumussa sekä alakuloisella mielellä. Terhi otti yhteyden unissani kulkeneeseen ja unet loppuivat. Uskon, että sen myötä entinen luokkatoverini sai rauhan. Ollessani 7 kuulla raskaana Terhi teki minulle energiahoidon jossa vahvisti yhteyttä kohdussa kasvavaan vauvaa, lähetti energiaa keholleni viimeisille kuukausille. Ennen hoitoa railakkaasti leikitellyt vauva rauhoittui ja vetäytyi asentoon joka helpotti omaakin olemista. Seuraavana päivänä oli lempeä, pehmeä ja hyvin levänneen oloinen, kuin olisi ollut kokovartalo hieronnassa ja hemmoteltavana. Terhi kosketus on lempeä ja siinä pystyy aistimaan monenlaista hyvää, herkkää ja lempeää, juuri niitä oikeanlaisia tunteita sekä energioita joita juuri siihen hetkeen sinä tarvitset. Voin ilolla suositella Terhin hoitoja, hän hoitaa ajatuksella, lämmöllä, huolenpidolla sekä rakkaudella.

Kaustislainen jäsenkorjaus

Terhillä on hoitava kosketus. Hänen vastaanotolla tuntee aidon läsnäolon ja lämpimän tunnelman. Käsittely ei tehnyt kipeää, vaan kokemus oli rentouttava, paikat aukesi ja kipu helpotti. Selkäkivut jäivät pois jo ensimmäisen käsittely kerran jälkeen.

Terveisin neiti 14v.

Seuraa
Yhteystiedot
valosydämet energiahoito, kaustislainen jäsenkorjaus, energiapuhdistus Seinäjoki

Valosydämet Terhi Pasto

Yhteydenotot ensisijaisesti Valosydämet instagram-, facebook viesteillä tai sähköpostilla. valosydamet@outlook.com